kantrium.com | MySuomi.com | vivaspb.com | finntalk.com
×

Грешка

ReCaptcha добавката има нужда от публичен ключ. Моля обърнете се към администратора.

12
Февруари
2016

Представяне на книгата "Йога-път към мрака" в гр. Пловдив

На 12.02.2016 г. в зала "България" на Панаирната палата в гр. Пловдив, по покана на Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай, богословът и преподавател в Пловдивската и Софийска духовни семинарии г-н Дарин Алексиев представи своята книга "Йога - път към мрака", излязла от печат в началото на 2016 година.

Официални гости на представянето бяха Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Йоаникий - богословски рецензент на книгата, Негово Високопреосвещенство Великотърновският митрополит Григорий - Ректор на Пловдивската духовна академия, Знеполският епископ Арсений - Викарен епоскоп на Пловдивския митрополит, свещеноиконом Добромир Костов - Ректор на Пловдивската духовна семинария и протосингел на Пловдивска митрополия, г-н Здравко Димитров - Областен управител на Област Пловдив, духовенството на Пловдивска епархия, жители и гости на град Пловдив.

След приветствието и речта на митрополит Николай (тук), г-н Алексиев представи рецензия на съдържанието на своята книга, след което потече дискусия с гостите на представянето.

В края на събитието митрополит Йоаникий предаде своя архипастирски благослов на присъстващите и призова всички да познаваме своята вяра, която единствена дава светлина, за да не ходим в мрака на неведението.

Представянето завърши с многолетствие.

 

Коментирай

Вие коментирате като гост. Допълнителен вход по-долу.