kantrium.com | MySuomi.com | vivaspb.com | finntalk.com
×

Грешка

ReCaptcha добавката има нужда от публичен ключ. Моля обърнете се към администратора.

27
Септември
2018

Водосвет по повод откриване на ремонтираната сграда на Професионална гимназия по селско стопанство „Царица Йоанна'' гр. Пазарджик

На 27 септември 2018 г. в град Пазарджик беше открита напълно реновираната сграда на Професионалната гимназия по селско стопанство „Царица Йоанна''.

По този повод и с благословението на Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай Константийският епископ Яков – викарий на митрополита и архиерейски наместник на Пазарджик отслужи водосвет в съслужение със свещеници от Пазарджишка духовна околия. Владиката поръси присъстващите и училищните стаи, като пожела на трудещите се и учащите в учебното заведение ползотворна и благоуспешна работа.

Кметът на Пазарджик г-н Тодор Попов, директорът на гимназията г-н Георги Гатев и началникът на РУО–Пазарджик г-жа Валентина Кайтазова прерязаха лентата и под съпровода на училищния звънец влязоха в обновената сграда.

На тържествената церемония присъстваха зам.-областният управител на Пазарджик г-н Йордан Кожухаров, секретарят на община Пазарджик г-н Румен Кожухаров, бивши директори и преподаватели в училището, което през тази година отбелязва и своя 120-и юбилей.

Коментирай

Вие коментирате като гост. Допълнителен вход по-долу.