kantrium.com | MySuomi.com | vivaspb.com | finntalk.com
×

Грешка

ReCaptcha добавката има нужда от публичен ключ. Моля обърнете се към администратора.

09
Ноември
2023

Молебен по повод встъпване в длъжност на кмета на Община Септември

На 9 ноември се проведе тържествената церемония по встъпване в длъжност на кмета на община Септември г-жа Васка Рачева, на общинските съветници и кметове на населени места от общината. На церемонията присъстваха народният представител г-н Стефан Мирев, областният управител на Пазарджик г-жа Валентина Кайтазова, председателят на на ОИК г-жа Виолета Близнакова, много общественици и гости на града.

По покана на г-жа Рачева и с благословението на Пловдивския митрополит Николай по този повод беше отслужен молебен за началото на новия мандат. Молитвеното последование беше възглавено от архиерейския наместник на Пазарджик икон. Боян Кочев. В съслужение с него влязоха икон. Йордан Василев и свещ. Николай Генев от градските храмове, прот. Кирил Петракиев, председател на храм „Св. Варвара“ с. Варвара и свещ. Васил Махалджийски от храм „Св. Николай" гр. Ветрен.

След като прочете полагащите се молитви и поръси официалните лица със светена вода, отец Боян благопожела все така с Божията помощ да вървят напред за благоденствието на общината и нейните жители.

В своята реч кметът г-жа Рачева благодари на всички за подкрепата, обещавайки неуморно да се труди за полза на хората. Накрая тя изказа своята надежда и упование Бог да пази България.

Коментирай

Вие коментирате като гост. Допълнителен вход по-долу.