kantrium.com | MySuomi.com | vivaspb.com | finntalk.com
×

Грешка

ReCaptcha добавката има нужда от публичен ключ. Моля обърнете се към администратора.

11
Декември
2017

Дарение за катедрален храм "Успение Богородично" гр. Пазарджик

На 11 декември в сградата на Архиерейско наместничество град Пазарджик се състоя среща между Константийския епископ Яков, викарий на Пловдивския митрополит, архиерейски наместник на Пазарджишка духовна околия и председател на църковното настоятелство при катедрален храм "Успение Богородично" гр. Пазарджик и г-жа Живка Спасова, директор на Детска градина "Валентина Терешкова" гр. Пазарджик.

По време на срещата г-жа Спасова поднесе на архиерея плик с дарение от 1500 лева. Сумата беше събрана на благотворителното коледно тържество, организирано от ръководството на детското заведение и посветено на 180-та годишнина от построяването на катедралата "Успение Богородично" гр. Пазарджик.

От името на духовенството, църковното настоятелство и енориашите на храма епископ Яков още веднъж благодари на г-жа Спасова за нейната и на екипа й съпричастност с радостите и болките на църквата. Той изказа и всеобщото възхищение от прекрасния празник, който възпитателите и децата поднесоха на жителите на града ни и благопожела на всички радостта от Рождението на Спасителя в нашите сърца никога да не угасва.

Коментирай

Вие коментирате като гост. Допълнителен вход по-долу.